Mediatorzy

Sara Braciszewska prawnik (aplikantka radcowska III rok), studia podyplomowe z zakresu mediacji mediator w sprawach cywilnych, rodzinnych, pracowniczych,  administracyjnych i gospodarczych.

Sylwia Przybysz  - nauczyciel i społecznik, mediator prowadzący mediacje cywilne, rodzinne, pracownicze i administracyjne.
Mama trójki dzieci.

Małgorzata Kwiatkowska
-
 ekonomistka i pośrednik w handlu nieruchomościami; mediator prowadząca mediacje cywilne, gospodarcze, rodzinne i administracyjne; żona i mama trójki dzieci.

Daria Karpińska -
mediator prowadząca mediacje gospodarcze, cywilne i pracownicze. Zawodowo kieruje pracą biura Urnicz Kancelarii Adwokackiej w Toruniu. Podejmuje nowe zadania w zakresie podniesienia własnych kompetencji zawodowych oraz mediacyjnych.

Małgorzata Tomaszewska -
nauczyciel z wieloletnim doświadczeniem pracy z dziećmi i młodzieżą zdobywanym w szkołach warszawskich i toruńskich, doradca i mediator w sprawach rodzinnych (mediacje pojednawcze w rodzinie) i karnych, żona i mama.

Tadeusz Tomaszewski - z wykształcenia humanista, z doświadczenia społecznik – praca z dziećmi z rodzin dysfunkcyjnych, osobami bezdomnymi, zagrożonych wykluczeniem społecznym. Twórca Klubu Młodych Miłośników Mądrości, mediator w sprawach rodzinnych (mediacje pojednawcze w rodzinie) i karnych, mąż i tata.

Mariusz Stanisław Mateusz Trelamediator i koncyliator w sprawach gospodarczych, cywilnych, pracowniczych, rodzinnych, karnych i administracyjnych, specjalista w zakresie prawa gospodarczego i cywilnego praktykujący adwokat, wcześniej sędzia sądu gospodarczego, mąż, tata i przedsiębiorca.